Bestellen en Retourneren

Retour- en verzendvoorwaarden

Bij Cen Art streven we naar de beste ervaring voor onze klanten en hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Daarom vragen we onze klanten vriendelijk om goed na te denken voordat ze een artikel retour sturen. Hier zijn onze retour- en verzendvoorwaarden:

Retourbeleid:
- Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na levering te retourneren.
- Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het item ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn.
- Neem binnen 14 dagen na levering contact met ons op via info@cenart.nl om een retourzending aan te vragen. Vermeld hierbij je bestelnummer en de reden van retournering.
- Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we je op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.
- Als je retourzending is goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode.

Verzendbeleid:
- We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.
- Verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen, afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling en de gekozen verzendoptie.
- Houd er rekening mee dat internationale zendingen onderhevig kunnen zijn aan invoerrechten en belastingen, die door de douane worden berekend en die de verantwoordelijkheid van de koper zijn.

Beschadigde items:
- Als je item bij aankomst beschadigd is, neem dan binnen 24 uur na levering contact met ons op via info@cenart.nl. Voeg een foto van de schade en je bestelnummer toe. We zullen het beschadigde item vervangen.

Heb je nog vragen die niet beantwoord zijn? Neem gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar!